Wednesday, 30 May 2012

Besday Party for Mommy To Be & 1st Anniversary Aisamuddin & Afiza

Hye u alls... dah lama i x update my blog kan.... hari ni terasa gatal plak tangan ni nak update my blog...
so hari ni i nak sharekan sedikit sebanyak picture masa besday party & 1st anniversary i pada 26 mei 2012 yang lalu...so u alls enjoy ye layan picture besday i ni......



 Besday kek i cantikkan... pandai en asben i pilih
thanks sayang.....


Bergambar dulu sebelum acara potong kek start...


Testing suare 123 testing...testing...


Yeah.... lilin dah nyala maksudnye party dah start....


Kita nyanyi sama-sama ok...
Happy besday day to me, happy besday to me,
happy besday to mommy to be, happy besday to me... tq u alls...


Apa lagi masa utk tiup lilin huhuhu.....
susahnye nak padam lilin ni hehe....


Cabut lilin x sabar dah ni nak potong kek mesti sedap ni...
En asben mesti x sabar nak makan tengoklah 2 asyik pandang kek je...
hehe..sabar ye sayang...


Inilah masa yang di tunggu-tunggu acara potong kek bismillahirrahmanirrahim...
potong dulu ye....


Makan time.emmm...sedap x sayang? Mestilah 
sedapkan....


Time saya pula untuk disuap nak juga manja-manja
hehe.....


Lepas makan bergambar sekejap kita enjoy dulu....


Kami ada cup kek nak ke?


Makan jangan x makan hehe....


Karok time ape lg ida bantai je...


Nak nyanyi pun sempat lg pose haha...ape pun xblh...


Peace....snap picture dulu u alls...


Terima Kasih semua kerana sudi menyambut besday party untuk i
terutama pada En Asben I LOVE U.....


Macam mane semua enjoy x layan pic my besday hehe...sorrylah ok ni je yang dapat i kongsikan bersama-sama u alls. Kalau rajin LIKE,LIKE lah ok...bye.....






www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
chericeritakhu.blogspot.com